28. elokuuta 2010

Myydään Canon PowerShot SX20 IS

Myydään kuvauskaluston päivityksen johdosta Canon PowerShot SX20 IS kamera. Laite on ostettu paikallisesta Superkuva-liikkeestä syyskuussa 2009. Kameran kunto on hyvä. Kaikki toimii, ei naarmuja eikä kolhuja. Kameralla on kuvattu lähinnä HD-videoita, valokuvia on otettu todella vähän. Käyttökokemuksia ja tarkempi esittely - Katsauksessa Canon PowerShot SX20 IS. Kuvaamiani videoita löytyy YouTubesta.

Kauppaan kuuluu kaikki alkuperäistavarat. Kamera Canon PowerShot SX20 IS, vastavalosuoja, kaulahihna, usb-kaapeli, av-kaapeli, AA-paristot, paperiset aloitusoppaat suomeksi, ruotsiksi ja tanskaksi, ohjelmisto- ja käyttöohjelevyt sekä alkuperäinen pakkauslaatikko. Kameran mukana ei tule muistikorttia. Hinta yhteensä 279 € + p&p. Toimitus postiennakolla.

Voin tarvittaessa luopua erillistä korvausta vastaan myös kameran suojana olleesta Lowepro Apex 110 AW laukusta. Ja yhdestä SDHC-muistikortista, jos ostajalla ei sellaista ennestään ole. Tarkemmat tiedustelut sähköpostilla info (ø) cascadeus.com.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti